banner FFXII Zodiac age datum
banner micro machines ws datum ps4

PSN Plus

Kies uw land:

PSN Plus Nederland

90 dagen

€ 24,99

PSN Plus Nederland

365 dagen

€ 59,99

PSN Plus België

90 dagen

€ 24,99

PSN Plus België

365 dagen

€ 59,99

PSN Plus Duitsland

90 dagen - Duitsland

€ 24,99

PSN Plus Abonnement

180 dagen - Duitsland

Playstation Plus Card

365 dagen - Duitsland

€ 59,99

Playstation Plus Card| Oostenrijk 90 dagen

30 sec. levertijd

€ 24,95

Playstation Plus Card| Oostenrijk 365 dagen

30 sec. levertijd

€ 59,99

PSN Plus UK

90 dagen

PSN Plus USA

90 dagen

€ 33,95

Preorder vandaag!

PSN Plus Card

365 dagen - Amerika

€ 64,95

PSN Plus card

Een PSN Plus card, niet te verwarren met een PSN card, is een abonnement waarmee je voor een bepaalde tijd toegang krijgt tot het Playstation Plus netwerk. Met een PSN Plus abonnement kun je genieten van alle voordelen die het PSN Plus netwerk te bieden heeft. PSN Plus cards zijn verkrijgbaar in drie abonnementsvormen: PSN Plus 90 dagen, PSN Plus 180 dagen en PSN Plus 365 dagen

Waarom kies je voor een PSN Plus abonnement?

Een Playstation Plus abonnement biedt ontzettend veel voordelen. Heb je een PlayStation 3? Dan heb je in feite geen PSN Plus lidmaatschap nodig, althans niet om online te kunnen gamen. Wil je als fanatiek PS3 gamer echter profiteren maken van de vele voordelen die het PlayStation Netwerk heeft te bieden? Dan heb je een PlayStation Plus abonnement nodig. Heb je een PlayStation 4 en wil je online kunnen gamen? Dan heb je sowieso een PSN Plus lidmaatschap nodig! Koop een PSN Plus Card, wordt lid van PSN Plus en geniet van de vele voordelen die het lidmaatschap heeft te bieden. Als abonnee krijg je o.a. maandelijks twee gratis games, kun je als eerste de nieuwste games spelen en kun je gebruik maken van exclusieve ledenkortingen. 

Hoe kan ik een Playstation Plus kaart kopen?

Een PSN Plus abonnement koop je snel en veilig op psncarddirect.be. Bestellen gaat als volgt: selecteer de gewenste PSN Plus card, en plaats deze in het winkelwagentje. Kies daarna met welke betaalmethode dat je wenst te betalen en ontvang de code direct op je beeldscherm. Binnen 30 seconden ontvang je de digitale PSN Plus code bovendien nog een keer per e-mail.

Let op! PSN Plus cards zijn verkrijgbaar voor diverse landen.
Heb je een Belgisch account? Koop dan een Belgische Plus card. Belgische PSN Plus cards kun je selecteren door op het Belgisch vlaggetje te klikken. 

Kies voor een Playstation Plus card en geniet voor 90, 180 of 365 dagen van alle voordelen die het abonnement te bieden heeft!