god of war banner 20 april
Extinction ps4
Far Cry 5 psn nu
A way out nu ps4

PSN Card

Kies uw land:

PSN Card Nederland

20 euro

€ 20,00

PSN Card Nederland

Bezorgd per e-mail

€ 50,00

PSN Card België

20 euro

€ 20,00

PSN Card België

50 euro

€ 50,00

PSN cards

PSN cards, oftewel Playstation Network Cards, kun je veilig, snel en gemakkelijk aanschaffen via psncardsdirect.be.

PSN tegoed kan in diverse waardes in onze webshop gekocht worden. PSN codes zijn al verkrijgbaar vanaf €5,-. Er kunnen echter ook PSN cards gekocht worden met hogere waardes, variërend van: €10, €20, en €50. Keuze genoeg, dus kies de PSN kaart die het beste bij jou past!

LET OP!
Pas goed op dat je de juiste PSN card koopt. PSN codes zijn namelijk verkrijgbaar voor diverse landen en kunnen uitsluitend verzilverd worden in het land waarvoor je de kaart gekocht hebt.

Hoe koop ik een PSN card?

Een PSN card kopen is heel eenvoudig! Selecteer het land van herkomst die van toepassing is voor jouw account. Dat kun je doen door op het vlaggetje te klikken op onze website. Heb je een Belgisch Playstation account? Koop dan een Belgische PSN card! Kies vervolgens de PSN kaart met de gewenste waarde en leg deze in het winkelwagentje. Kies vervolgens met welke betaalmethode je de PSN card wilt bestellen. Na het afronden van de betaling, ontvang je de code binnen 30 seconden op het door jou aangegeven e-mailadres. Bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Hoe kan ik het PSN tegoed opwaarderen?

Een PSN code inwisselen is heel gemakkelijk. Ga via je Playstation 3, Playstation 4, PS Vita of op je PC naar de Playstation Store. Log vervolgens in op je PSN account en klik op 'Inwisselen'. Voer de digitale PSN code in en klik op 'Toevoegen'. Je saldo is nu toegevoegd aan je Playstation account. Kijk hier voor onze handleiding als je alles nog eens rustig wilt nalezen over het activeren van je PSN Plus Cards of PSN Cards.